Makeup | Hairstyling | Smink | Hårstyling | Stockholm | Göteborg Engvall  Artistry SPRÅK:
Makeup Artist & Hair StylistBröllop på vardagar, erhåller en rabatt på 30% rabatt

Festmakeup

Makeup Artist Stockholm

Brudmakeup

Anna Engvall Makeup artist Stockholm

Event

Hårstylist Stockholm

Barnkalas

FESTMAKEUP / BRÖLLOP / FOTO

Ska du på fest och vill känna dig lite extra fin? Kanske få ett par snygga sotade ögon eller en sminkning som du tidigare alltid velat ha? Du och ett par vänner kanske vill ha en kväll där ni får lära er om hur ni lägger en bra bas och får ett bra slutresultat. Jag finns i Stockholm, där jag fixar din kvällsmakeup enligt önskemål på valfri plats. Ska du gifta dig? Jag har har olika paketpriser för att passa dina behov och jobbar med de bästa produkterna för hållbart och fint resultat. Jag kommer hem till dig, till din frisör eller den plats det passar dig bäst på din stora dag. Jag har många spännande förslag och idéer så fråga mig gärna. Läs mer på mina Tjänster.


Produkter jag använder mig utav är inte bara från ett specifikt märke, utan jag har anpassat och tagit dem produkterna som jag tycker passar bäst inom dem olika momenten. Jag använder följande produkter för att nämna några: MAKEUP FOR EVER, Illamasqua, MAC, Make Up Store, GloMinerals, Anastasia Beverly Hills, Napoleon Perdis Cosmetics och Makeup Geek.

MAKEUP FÖR REKLAM / FOTO / FILMJag använder mig utav hårprodukter från KEVIN.MURPHY, dem fungerar bäst för mig och det är av högsta naturliga kvalitet. Produkterna innehåller bland annat vitaminer och aminosyror som reparera den yttre ytan av håret, förtjocka håret och minskar bildningen av kluvna toppar. Alla KEVIN.MURPHY hårprodukter är sulfatfria, fri från parabener och ej testad på djur.
Godkänd för F-skattGlöm inte att dela bilderna som du tar på mitt arbete genom hashtaggen #EngvallArtistry !