Makeup | Hairstyling | Smink | Hårstyling | Stockholm | Göteborg Engvall  Artistry SPRÅK:
Makeup Artist & Hair Stylist


Jag heter Anna Engvall, certifierad makeup artist och hår stylist. Född och uppvuxen i en liten stad utanför Stockholm. Från en tidig ålder har jag haft en stor kreativitet förmåga. Så länge jag kan minnas har jag haft en talang för att rita och måla. Under min uppväxt så har jag älskat att skapa nytt och göra om saker som inte riktigt såg ut som jag önskade att det skulle se ut.

Min dröm om att bli makeup artist var som starkast under den tid jag studerade till geograf på Göteborgs Universitet. Jag övervägde då idén om att genomföra min karriär som blivande makeup artist. I dag kan jag med all säkerhet säga att det var det bästa valet jag någonsin gjort. Jag älskar mitt arbete som makeup artist och jag kan inte se mig själv göra något annat än just detta.

Jag är en kreativ makeup artist och visionär; både i min personliga strävan och i mina professionella åstadkommande. Min vilja och passion är att alltid sträva efter att lära mig mer inom så väl yrket och hos mig själv.

Enligt mig vet en riktig makeup artist att det inte finns en storlek som passar alla-teknik för varje kvinna. Kroppens storlek, hudton och olika individers ansiktsstrukturer är bara en del av alla faktorer som måste beräknas in för att nå målet när det kommer till det bästa makeup-resultatet.

Jag letar alltid efter nya människor att sammarbeta med och utmaningar för att utveckla och utmana mig själv inom yrket. Min önskan är att få arbeta med reklam, redaktionell fotografering och att en dag kunna uttrycka min egen kreativa sida i makeupindustrin.

- Jag är bara en enkel, men inte så vanlig tjej från Sverige.