Makeup | Hairstyling | Smink | Hårstyling | Stockholm | Göteborg Engvall  Artistry SPRÅK:
Makeup Artist & Hair Stylist


ERBJUDANDE: Boka Party paketet för dig och en vän, ni betalar endast 2500 kr (ordinarie 3200kr).

Har du några specifika önskemål angående din makeup eller har en idé som det inte finns pris på, kontakta mig gärna.
Denna sminkning är för dig som känner för att bli lite extra vacker. Här får du en fin och hållbar bas anpassad för dina ändamål.

Vardag / kväll / helg
900 kr
Inkl. Brynplock och formning.
Det här är en tjänst som är väldigt varierande beroende på vad man önskar i sminkväg. Mitt bästa tips är att du skickar en bild till mig på hur du vill bli sminkad. Håret matchar vi sedan utefter sminkningen.

SPFX Makeup
Ca 1500 kr
För dig som vill ha både smink och hår gjort på samma gång har jag skapat ett rabatterat erbjudande, som du kan se här under.

Smink och Hår
Festpaket (Boka för 2 vänner och betala endast 2500kr totalt).
1600 kr
Inkl. enskilda lösfransar.
Balpaket
1600 kr
Inkl. enskilda lösfransar.
Makeup-kurs för grupp hemma hos värdinnan. Jag sminkar och visar steg för steg på värdinnan, hur ni får till en bra bas och ett bra slutresultat. Jag går igenom från hur man rengör till hur man lägger ögonskuggor.

Tjejkväll / gruppkurs, ca 3h
400 kr / person
(min 3, max 8 personer)
Det finns massor av olika ansiktsmålningar att välja mellan. Jag använder enbart vattenbaserad ansiktsfärg från Superstar. Jag har även glitter, paljetter med mera.

Lilla barnkalaset
2200 kr
(1-12 barn)
Stora barnkalaset
3200 kr
(13-25 barn)


För dig som vill ha det lilla extra och vill bli väl omhändertagen inför din alldeles speciella dag. Konsultation med provsminkning och uppsättning ingår.

Brudmakeup och håruppsättning
5600 kr
Inkl. Brynplock/formning och enskilda fransar.
Premium

För mig är det väldigt viktigt att du blir nöjd och känner dig bekväm på din bröllopsdag! Det är du som ska gifta dig och det är din alldeles egna (tillsammans med din blivande) speciella dag. Jag gör alltid mitt yttersta för och ger all min energi till varje uppdrag jag tar mig an.
Inför

Vi bokar in ett hembesök ungefär en månad innan bröllopsdagen. I samband med detta skickar du en bild på dig till mig samt vilka färger, blommor och tema bröllopet går i så att vi tillsammans bäst kan matcha dina behov. Det är även bra om du tar med eventuella hårsmycken, tiara, brudslöja eller liknande till konsultationen.
Konsultation

På konsultationen sätter vi oss ned och gör en tidsplan. Den inkluderar kläder, fotografering, ytterligare sminkningar och så vidare. Tidsplanen mailar jag sedan till dig så att vi båda har varsin kopia. Vi pratar om din egna stil och hur du är van vid att sminka dig. Bröllopets tema, känslor och färger samt hur din klänning och dina blommor kommer att se ut. Detta är bra för att jag ska få en helhetsbild och sätta mig in i vilken känsla och stil du vill ha. Sedan följer provsminkning och provuppsättning. Här går vi igenom vad som kan vara viktigt att tänkta på innan bröllopsdagen för att få bästa resultat.

Konsultationen tar runt två till fem timmar beroende på vilket paket du valt. Under den här tiden hoppas jag att jag fått lära känna dig och du mig. För mig är det viktigaste att vi har en bra kontakt och att du redan här känner dig nöjd med resultatet.

En vecka innan bröllopet kontaktar jag dig för att säkerställa att allt är i sin ordning och att tidsplanen vi kommit överens om sedan tidigare inte ändrats. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig på ditt bröllop.

Uppsättning
från 900kr
Ansiktsbehandling
350 kr
Rengöring, peeling, massage för ansiktet och halsen, ansiktsmask och slutligen en skyddande och närande fuktighetskräm.

Ansiktsbehandling Plus
550 kr
Det här är samma innehåll som Ansiktsbehandling men här du också få plock, formning och toning av ögonbryn och ögonfransar.

Ansiktsbehandling Komplett
940 kr
Det här är samma som Ansiktsbehandling Komplett men du får även en fullständig sminkning efter dina önskemål.

Tjejkväll, Behandlingspaket

Du kommer att få den bästa behandlingen med varma handdukar och trevlig nackmassage och avslutningsvis en vacker sminkning.
Det här är vad som ingår:
Ansikte / Nackmassage / Formning, definering och färgning av ögonbryn och ögonfransar samt en sminkning.

Grupp
840 kr / person
(min 3, max 8 personer)
Här har du möjlighet att lägga till lite glitter på barnkalaset. Ge barnen möjlighet att få ett coolt skelett eller varför inte en glänsande Disneyfigur som sitter hela dagen.

Tillägg, Lilla barnkalaset
1320 kr
(1-12 barn)
Tillägg, Stora barnkalaset
2320 kr
(13-25 barn)

Vision

En brudmakeup ska se bra ut i dagsljus, inomhus och i kameran. Den ska även hålla från morgon till kväll och under känslosamma tårar. När vi har provsminkningen så går vi igenom steg för steg, från bas till ögon till läppar. Du får vara med i varje steg och tycka och känna. Mitt mål är att du ska känna dig extra vacker och vara 100% nöjd.
På Bröllopsdagen

På bröllopsdagen kommer smink och hår att ta cirka tre timmar. Därefter så följer vi den tidsplan som vi tidigare kommit överens om. Nu kan du bara sätta dig ner i stolen och slappna av och njuta av din dag.
Det här paketet passar dig som vill ha en naturlig makeup och en enklare håruppsättning. Konsultation sker via mail och telefon i samband med att du skickar över en bild och dina önskemål till mig.

Brudmakeup och enklare uppsättning
3000 kr
Inkl. Brynplock/formning
Vid bokning av Brudpaket Premium och Brudpaket gäller följande priser för makeup och hår. Priser inom parentes gäller om du inte bokar Brudpaket.

Makeup
900 kr
Hår
900 kr
Makeup och håruppsättning
1600 kr
Brudgum
400 kr
(naturligt underlag + hårstyling)
Brudnäbb
450 kr
(Hårstyling, för barn under 12 år)

Vad händer om du blir sjuk till ett bröllop?

Jag arbetar själv och har inga anställda. Om jag skulle bli allvarligt sjuk har jag ett stort kontaktnät och kan på kort varsel få fram en ersättare som jag går i god för.
Har du löshår att låna ut till uppsättningar?

Alla hår är olika och jag har därför inga egna löshår att erbjuda. Löshår som du önskar använda behöver ha clips. Detta för att jag ska kunna garantera att det håller.
Reseersättning:

För resor utanför Stockholm tillkommer milersättning
Resor, mat och logi är inte inkluderat i priserna.
Betalning:

Vid bokning av brudpaket tar jag ut ett förskott på 1000kr
Kort, kontant eller via faktura.
Avbokning:

Avbokning sker senaste 48 timmar innan inbokad tid. I annat fall faktureras hela summan.
I samband med bokning avtalar vi om totalt belopp.